Home.Optredens.Ukelele .Workshops.Peutermuziek .Babyconcert.Kinderfeestjes.International.Ouderen.Contact.

Soneromuziek

 


info@soneromuziek.nl
Tel.: 071-5126599/ 06-54962425

 

Gratis proeflessen t/m 13 sept. ‘14

Zie www.bplusc.nl

Lessen op ma, woe, vrij

groepen voor 3 leeftijden

 

Nieuw:

Cursussen UKELELE voor ouder & kind

Een leuk vervolg op ‘baby- en peutermuziek’

 

 

BABY- EN PEUTERMUZIEK

U leert samen met uw kind leuke eenvoudige liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Ze gaan bijvoorbeeld over dagelijkse dingen, dieren, het seizoen, torens bouwen, rijden in trein of auto etc… De docente begeleidt liedjes op de gitaar. Voor de kinderen zijn er veel aantrekkelijke instrumenten waar ze op mogen spelen.

 

Samen muziek maken en dansen is goed voor de totale ontwikkeling.  Het versterkt de emotionele  band tussen ouder/verzorger en kind en bevordert de sociale ontwikkeling. Doordat we veel doen met instrumenten en andere attributen leren de kinderen spelenderwijs om dingen te delen en na het gebruik weer terug te geven of op te ruimen.

Op een speelse manier leren kinderen o.a. luisteren en reageren (bijvoorbeeld hard en zacht spelen of stoppen), Ze breiden hun natuurlijke maat en ritmegevoel uit en ontwikkelen hun melodiegevoel en stem. Spelenderwijs vergroten ze hun taalvaardigheden. Het vele bewegen en dansen en het spelen op instrumenten is goed voor de motoriek.

Onderzoek heeft aangetoond dat muziek een positieve invloed heeft op de intelligentie.

Maar waar het natuurlijk in de eerste plaats om gaat is het plezier!

 

NIEUW: LESSEN AAN HUIS. BENT U MET EEN GROEPJE DAN KUNT U EEN OF MEER LESSEN AANVRAGEN. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN. MAIL INFO@SONEROMUZIEK.NL OF BEL 071-5126599/ 06-54962425

 

Baby en Peutermuziek; Vrolijke cursussen voor ouder/verzorger & kind
Lessen in Leiden 
De cursus wordt gegeven bij BplusC. Lessen in Leiden zijn op maandag- en vrijdagochtend in Het Leidse Volkshuis op de Apothekersdijk. In september, januari en april van het seizoen 2013-2014 starten 3 blokken van 9 of 10 lessen. Deze blokken zijn los als korte cursus te volgen, waarbij u zowel in september als in januari of april kunt beginnen.  Samen vormen de blokken ook een jaarcursus en zijn ze goed achter elkaar te volgen. Het programma loopt door en de drie blokken sluiten goed op elkaar aan.
 
Lessen in Oegstgeest 
Op woensdagochtend starten er 3 blokken: in september ,in januari en op 23 april. Deze lessen worden gegeven in de Pauluskerk in Oegstgeest. Deze kerk ligt op de grens tussen Leiden en Oegstgeest en is ook voor mensen uit Leiden goed bereikbaar.
Over de docente
De lessen worden gegeven door Judien Luinenburg. Zij heeft de opleiding Muziek op schoot gedaan en de opleiding Creatief Educatief Werk, met als specialisatie muziek, dans en drama. Ze is ruim 20 jaar werkzaam met kinderen van alle leeftijden. Ook werkt ze met ouderen en gehandicapten in verschillende activiteitencentra. Ze geeft workshops aan kinderen en volwassenen en is uitvoerend muzikant, zangeres en muziekclown. Zij verzorgt muzieklessen en schoolprojecten voor BplusC en bij SKON kinderdagverblijven. Ook geeft ze regelmatig muziekvoorstellingen bij kinderboekhandel Silvester. Zie hiervoor www.silvester-leiden.nl. Het is haar passie om met mensen en muziek te werken.
Peuter- en kleutermuziek voor speelzaal,dagverblijf en BSO
Deze lessen zijn een combinatie van zingen, spelen op muziekinstrumenten en dansen. Een losse les of een serie lessen al naar gelang uw wensen is mogelijk. De lessen duren 3 kwartier. Met een ruime keus aan instrumenten en attributen komt de docente bij u op locatie langs. De lessen worden op een speelse manier gegeven en er is veel ruimte voor improvisatie. Desgewenst kan er ingespeeld worden op een bepaald thema.